Zeci de profesori nemulțumiți de nota primită la titularizare

titularizare rezultateUn număr de 87 de candidați au contestat nota primită la concursul de titularizare în învățământ. Potrivit lui Ciprian Manolache, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Școlar Județean, a declarat că cele mai multe contestații la concursul de titularizare sunt la învățători-educatori și educație fizică.

like facebookRezultatele finale se publică la sediile inspectoratelor şcolare judeţene vineri, 24 iulie. Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de centrele de concurs în zilele de 27 şi 28 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *