O angajată a Serviciului de Taxe şi Impozite Dorohoi, beată la serviciu. Vezi ce alcoolemie avea!

betiv cu paharO angajată a Serviciului de Taxe şi Impozite Dorohoi a fost surprinsă luni de şefii ierahici în stare avansată de ebrietate, la locul de muncă. Cazul a stârnit reacţii în lanţ şi s-a ajuns până la testarea cu etilotestul a tuturor angajaţilor serviciului.

Mai exact, unul din şefii Serviciului de Taxe şi Impozite a observat luni o angajată care se manifesta tipic unei persoane care a consumat alcool din belşug şi în plus, angajata cu pricina avea şi fusta udă. Cum nici nu putea să lege două cuvinte, şefii serviciului au informat primarul Dorin Alexandrescu care a trimis imediat o echipă de control coordonată de şefa Serviciului Personal din primărie. Toţi angajaţii au fost convocaţi într-o încăpere, au fost aliniaţi în linie şi au fost testaţi cu un etilotest adus de şefa personalului. Aparatul a arătat, în cazul angajatei suprinse băută în timpul serviciului o alcoolemie de 0.94 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Rezultatul a fost negativ pentru restul angajaţilor.

like facebookAngajaţii susţin că etilotestul cu care au fost testaţi nu avea forma celui utilizat de agenţii rutieri şi sunt de părere că acest aparat a fost achiziţionat de primărie tocmai în scopul de a testa angajaţii la locul de muncă. Nimeni nu ştie dacă etilotestul este omologat însă toţi sunt de părere că angajata respectivă părea să fi consumat alcool. Ba mai mult aceasta nu ar fi fost la prima ispravă de acest gen. Contactat de reporterii Opiniei de Dorohoi Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi a recunoscut că a aflat de păţanie şi a spus că el a dispus controlul cu pricina. „Este regretabil ce s-a întâmplat şi am dispus o anchetă internă pentru a clarifica cele petrecute. Dacă rezultatele anchetei vor confirma că angajata a consumat alcool la locul de muncă, atunci în mod sigur vom dispune măsuri disciplinare„, a declarat în exclusivitate Opiniei de Dorohoi, primarul Dorin Alexandrescu. Angajaţii serviciului au fost puşi luni să semneze declaraţii prin care să confirme starea de fapt depistată la locul de muncă, însă o parte dintre ei au refuzat să facă acest lucru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *