Portariuc: Lucrările de la Cornișa au avansat. Vezi care obiective sunt aproape finalizate!

lucrari parc cornisa 1Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, s-a declarat mulțumit de modul cum decurg lucrările la zona de agrement Cornișa și spune că acestea au avansat vizibil în ultima lună. El a spus că s-a finalizat tot ceea ce înseamnă sistematizarea spaţiului, s-au finalizat căile de acces rutier și deja se lucrează la zonele de spaţii verzi.

like facebookA fost o scăpare a proiectantului, nu a prevăzut sistem de irigaţii pentru zonele verzi existente în cadrul parcului, și am solicitat realizarea unui studiu urgent privind irigarea spaţiilor interioare. Degeaba vom avea spaţii verzi şi un gazon frumos, pentru că într-o lună nu va rezista. E foarte important şi cum arată acest parc ca amenajare peisagistică şi ţin foarte mult la acest lucru”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Potrivit edilului, bazinul exterior este aproape gata și deja s-a închis tot ceea ce înseamnă piscină interioară. De asemenea, amfiteatrul este aproape gata.

Sunt peste 100 de oameni în șantier. A fost configurată parcarea din jurul piscinei, zona de plajă„, a adăugat primarul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *