Un temut interlop din Botoşani îi ameninţă pe cei şapte indivizi care au violat o tânără

interlopUnul dintre cei mai temuţi interlopi din România, de loc din Botoşani, încarcerat într-o închisoare din Spania, a transmis un mesaj de ameninţare celor şapte indivizi din Vaslui care au violat o tânără. Marius Crăciun susţine că cei şapte tineri, aflaţi în prezent sub control judiciar, merită tot ce e mai rău.

like facebook„Băi idioților, cum ați putut să faceți asta unei fețe singure? 7 animale fără suflet sunteți ba! Dacă va prind, o să va dau eu numai surprize surprize. Să va mai zic ceva, ați zis că așa merită? O să plângeți pe la toate ușile și nimeni n-o să va mai scape din mână mea! Am prieteni peste tot gata să va găsească. Norocul vostru e că aveți miliția pe aproape, că de nu, dădeam noi ochii față în față”, le-a transmis cunoscutul interlop.

O tânără de 18 ani din localitatea vasluiană Văleni a fost violată şi sechestrată de către şapte tineri. Tânăra de 18 ani s-a întâlnit în municipiul Vaslui cu doi dintre tineri. Băieţii s-au oferit să o conducă acasă cu maşina, însă cei doi tineri aveau alte planuri. Au mers cu autoturismul pe un câmp din apropierea localităţii Văleni, unde şi-au mai chemat alţi patru prieteni şi au întreţinut raporturi sexuale cu victima împotriva voinţei acesteia.

Însă coşmarul nu s-a terminat aici, după ce şi-au terminat treaba, tinerii au mers pe un alt câmp, din apropierea localităţii Moara Domnească, unde a  mai fost chemat un tânăr care a forţat victima să întreţină raporturi sexuale.
Fata a leşinat de mai multe ori, iar indivizii au stropit-o cu alcool ca să-şi revină şi şi-au continuat orgia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *