Mesaje emoţionante pentru adolescentul de 16 ani înecat la scăldat

Marinel BeldimanPrietenii, cunoştinţele şi rudele au transmis zeci de mesaje pe contul de Facebook al adolescentului de 16 ani înecat duminică seară într-un iaz din comuna Dobârceni.

Marinel Beldiman era pasionat de fotbal, dar era cunoscut pentru că „a ştiut să fie alături de oameni” şi „i-a iubit deopotrivă pe toţi”, aşa cum spune un prieten de-al lui.

Îi plăcea să meargă la scăldat, iar ultima fotografie din apă a fost postată pe 15 iulie, cui doar patru zile înainte de tragedie.

like facebookMarinel era elev la Liceul Teoretic Ştefan Luchian din Ştefăneşti, el terminând de curând clasa a IX-a.

Marinel Beldiman 1Iată câteva dintre mesajele emoţionante transmise de cei care l-au cunoscut:

Intr-o zi torida de vara s-a stins din viata un baiat care a stiut sa fie alaturi de oameni, i-a iubit deopotriva pe toti. S-a implicat cu daruire in viata satului sau. Va ramane in inimile noastre pentru totdeauna acel „Mary „puternic si cu dragoste de oameni. Dumnezeu sa-l ierte. Condoleante familiei”, scrie Cornel Măntăluţă

„Dumnezeu sa te ierte verisorul meu drag..Ne vei lipsi foarte mult..Vei ramane pentru totdeauna in sufletele noastre, speram ca acolo sus vei avea o viata mult mai buna.Sufletelul tau de ingeras ne va fii alaturi intotdeauna.Te iubim. Parca acuma o secunda ne jucam, ma stringeai in brate, ne certam, radeam, ne impacam.Tu nu meriti asa ceva, dar asta este destinul tau… Te-ai stins asa dintr-o data, plecând prea devreme dintre noi. Te-am iubit prea mult şi te-am pierdut. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre.. Te iubim muult verisorule”, scrie Bianca Ţugui, verişoara lui Marinel.

 Dumnezeu sa te odihneasca in pace nepotele..ai devenit un inger acum dar ai lasat in urma ta doar lacrimi si durere..pacat de tine si de tineretea ta”, scrie mătuşa sa Anca Ramona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *