Tânăr de 26 de ani, prins beat la volanul unei maşini cu autorizaţie expirată

aparat etilotestLucrătorii Secției Nr.1 Poliție Botoșani au depistat în flagrant un tânăr de 26 ani, din comuna Vlădeni, conducând pe D.N 29/B la intersecția cu D.N 29/C, respectiv localitatea Cucorăni, un autoturism marca VW Golf, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere, iar autorizația provizorie de circulație are valabilitatea expirată din data de 4 februarie 2015.

like facebookA fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Secția U.P.U a Spitalului Județean Botoșani pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” , potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *