Leo Grozavu înaintea meciului cu Viitorul: Avem un lot care trebuie să facă faţă pe toate planurile

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoșani, Leo Grozavu, speră într-un rezultat pozitiv în partida de luni seară de pe teren propriu contra formației Viitorului Constanța, din etapa a doua a Ligii 1. El și-a manifestat, duminică, optimismul că, în ciuda oboselii acumulate de jucătorii săi, aceștia vor fi capabili să obțină victoria cu constănțenii.

„Meciul cu Viitorul va fi unul dificil, ca orice partidă de campionat. Ştim cu toţii că am terminat sezonul trecut cu un 4-4 care nu ne-a mulţumit, am fost chir aproape de a pierde acel joc. Ne dorim ca de data aceasta să fim mult mai atenţi, să tratăm foarte bine jocul. Venim după o perioadă cu foarte multă oboseală acumulată, drumuri, jocuri, care ne-au stors de puteri, dar avem un lot care trebuie să facă faţă pe toate planurile”, a declarat Grozavu.

like facebookEl ar putea conta în acest joc pe serviciile lui Ngadeu, care a fost recuperat după o accidentare, însă nu îl poate folosi în continuare pe Martinus Quenten, care este accidentat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *