Vezi rezultatele profesorilor la definitivat după contestații!

titularizare rezultateMinisterul Educației a publicat rezultatele finale la definitivat, după soluționarea contestațiilor. Conform metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului naţional de definitivare în învăţământ, toţi candidaţii care au obţinut note peste 8 au dobândit dreptul de practică în învăţământul preuniversitar.

La nivelul județului Botoșani au fost depuse peste 70 de contestații, iar în urma soluționării au mai promovat șapte profesori. Astfel, promovabilitatea la nivelul județului se ridică la 50,31%, de la 45%. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, 70 de candidați au luat note între 8 și 8.99, iat nou ăntre 9 și 9.99. Un candidat a avut 10, iar note sub 5 au obținut 18 candidați.

like facebookReamintim că au fost admişi să participe la proba scrisă doar candidaţii care au îndeplinit cumulativ condiţiile prevăzute de metodologie: efectuarea unui stagiu de predare în specialitatea postului de cel puţin un an, calificativul pentru anul şcolar în curs „Bine” sau „Foarte bine” şi minimum media 8 la cele două inspecţii speciale la clasă desfăşurate pe perioada anului şcolar.

Vezi aici rezultatele finale!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *