Un biciclist a ajuns la spital cu mai multe traumatisme în urma unui accident

bicicleta accidentUn bărbat din George Enescu a ajuns de urgență la Spitalul Municipal Dorohoi joi, 16 iulie, după ce a suferit un accident rutier în Dragalina. Iuliu H., în vârstă de 52 de ani, din George Enescu, se deplasa pe bicicletă pe un drumul dinspre  Dumbrăvița spre George Enescu. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

like facebookÎn urma producerii accidentului, Iuliu H. a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Municipal Dorohoi unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale și a fost diagnosticat cu politraumatism, traumatism cranio-facial și traumatism toracic. Acesta a rămas internat pentru mai multe investigații și îngrijiri medicale.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță și o echipă operativa din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi. „Efectuăm cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând ca să propunem soluție procedurală.”, a precizat comisarul șef Marcel Prichici, șeful Poliției  Dorohoi.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *