Populația din Botoșani renunță la serviciile E.On. Vezi ce soluție a găsit!

eon energieCompania E.On pierde din ce în ce mai mulți clienți nu doar din rândul agenților economici, ci și din rândul populației. O firmă din Botoşani a reuşit să convingă mai mulţi botoşăneni să cumpere energie electrică în detrimentului furnizorului tradiţional.

Este vorba despre o divizie a grupului Elsaco. Firma Elsaco Energy are deja peste 100 de clienţi persoane fizice din Botoşani şi aproape de 10 ori mai mulţi din ţară.

like facebookReprezentanţii companiei recunosc că până acum nu s-au axat pe consumatorii casnici pentru că legislaţia nu este pusă la punct, iar liberalizarea preţului se va face începând cu 2017. Totuşi, reprezenatanţii Elsaco Energy spun că au reuşit să vină cu o ofertă mai bună faţă de Eon.

Valeriu Iftime, acţionar al grupului Elsaco, a menţionat că strategia firmei este una pe viitor în condiţiile în care se aşteaptă reglementări legislative. Planurile companiei privesc implementarea unor contoare intelegente, cu tarifare pe intervale orare, iar cetăţenii să poată economisi dozând consumul în anumite perioade.

” Noi nu vrem doar să vindem energie. Vrem să facem un management energetic, să educ populaţia cum poate să consume mai eficient. Să îi spun când e energia mai ieftină, noaptea sau în weekend, şi să aibă reduceri de cost”, a declarat Valeriu Iftime.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *