Profesorii, mai slabi la examen decât elevii. O singură notă de 10 şi procent de promovare 45,91 la definitivat

Inspectoratul Scolar Botosani isjInspectoratul Şcolar Judeţean a prezentat, marţi, rezultatele la examenul de definitivat şi procentul obţinut la nivelul judeţului.

like facebookAstfel, 45,91 % dintre candidaţii înscrişi la examenul de definitivare au promovat examenul. Din 159 de candidaţi 73 au note peste 8, nota minimă de promovare.

Un singur candidat care a susţinut proba la kinetoterapie, Alina Tătăruțanu, a obținut nota 10 .

Rezultatele obţinute de profesori au dezămăgit conducera IŞJ care spune că în colaborare cu Casa Corpului Didactic va face pregătire cu profesorii care au picat examenul dat fiind faptul că mulţi sunt debutanţi.

„Vom intensifica activitatea de mentorat în unităţiile de învăţământ. Probabil cei care au între 7 şi 7,99 vor face contestaţii dar asta nu înseamnă că nota de la contestaţii va fi mai mare”, a declarat Mihaela Huncă, şefa IŞJ

Pe tranşe de note, nouă au obâinut note între 9 şi 9,99. 63 de candidaţi între 8 şi 8,99 şi 29 de candidaţi între 7 şi 7,99.

Marţi şi miercuri se depun contestaţiile la Liceul cu Program Sportiv: marţi contestaţiile se depun până la ora 21.00, iar miercuri între orele 9 şi 15.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *