Vicepreședinte PNL, despre demisia lui Ponta din PSD: Cred că este un prim pas. Mai urmează unul foarte important

victor ponta la botosani 8Vicepreședintele PNL Botoșani, Gheorghe Sorescu, consideră că lucrurile vor intra pe făgașul cel bun dacă Victor Ponta își va da demisia și din fruntea guvernului. Sorescu spune că demisia lui Ponta reprezintă un prim pas și mai urmează unul, care este mai mic și foarte important, acela de a-și da demisia și din Guvern.

like facebookSă le dea Dumnezeu înțelepciunea să-și rezolve problemele lor, dar în în sensul în care să rezolve și problemele țării. O problemă politică care trebuie rezolvată în țara asta este de abordare. Nu poți să vii doar cu măsuri populiste, pensii mărite sau nu știu ce, pentru a avea voturi și a fi plăcuți oamenilor. Să facem și investiții în țară, ca să avem de unde încasa. Suntem la cel mai scăzut nivel al investițiilor din ultimii șapte ani”, a spus Sorescu.

Vicepreședintele PNL Botoșani recunoaște faptul că Guvernul Ponta a făcut și lucruri bune, una din măsurile luate, spre exemplu Codul Fiscal, fiind de natură liberală, mai spune Sorescu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *