Președintele CJ, despre declarația de avere: Nu mi s-a îmbunătățit situația financiară. Acum m-am mutat la un apartament pe pământ

gheorghe sorescu consiliul judetean botosaniPreședintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, susține că nu și-a sporit averea în ultimul an și că singura realizare a sa a fost aceea că și-a vândut apartamentul și și-a luat o casă la schimb. Sorescu și-a reactualizat declarația de avere și singura modificare față de anul trecut este casa de locuit, achiziționată în 2015. Președintele CJ mai deține un teren și un apartament în Iași-ambele primite moștenire, 294 mp teren intravilan la Botoșani și un autoturism de teren Mitsubishi. Are bijuterii de 12.000 euro.

like facebookDupă vreo 30 și ceva de ani sunt foarte bucuros, după ce am locuit într-o garsonieră, un apartament cu două camere, după unul cu trei camere, că acum m-am mutat la un apartament pe pământ. Este o casă cu două dormitoare, o sufragerie și o bucătărie și are 300 mp tot perimetrul. Pot să o notez ca una din realizările mele”, a spus Sorescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *