VIDEO Accident spectaculos. Un mastodont încărcat cu lemne s-a răsturnat într-un sens giratoriu

camion rasturnat sens giratoriu lemneUn accident spectaculos s-a petrecut, luni dimineaţă, pe Calea Naţională în sensul giratoriu de la ieşirea din municipiul Botoşani spre Iaşi.

Un camion cu remorcă, înmatriculat în Suceava, încărcat cu lemne venea dinspre Iaşi, iar la sensul giratoriu de la LukOil a vrut să întoarcă, însă din cauza vitezei camionul s-a răsturnat vărsând încărcătura pe şosea.

camion rasturnat sens giratoriu lemne4Şoferul a avut noroc pentru că în urma impactului nu a păţit nimic. La locul accidentului au ajuns echipaje de poliţie şi pompieri având în vedere că erau importante scurgeri de carburanţi şi ulei. Şoferul, Marius Cotin, de 38 de ani, din Vadu Moldovei nici măcar nu avea actele în regulă pe încărcătura de lemne, el prezentând poliţiştilor doar un aviz de însoţire.

Poliţiştii au solicitat la faţa locului o macara de la societatea Eltrans pentru a ridica mastodontul şi a-l putea muta din locul accidentului.

camion rasturnat sens giratoriu lemne5camion rasturnat sens giratoriu lemne3camion rasturnat sens giratoriu lemne2camion rasturnat sens giratoriu lemne1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *