Averile şefilor din Prefectură

Prefectura BotosaniSubprefectul Gelu Ţigănucă este mai bogat decât prefectul Costică Macaleţi. Cel puţin asta reiese din declaraţiile de avere publicate de cei doi oficiali ai Instituţiei Prefectului.

Astfel, subprefectul deţine, împreună cu soţia sa, şase terenuri agricole, un teren intravilan în comuna Mihai Eminescu şi alte două terenuri în Curteşti, scrie Monitorul de Botoşani.

like facebook Oficialul a trecut în declaraţia de avere două apartamente în Botoşani, o construcţie în Curteşti şi un spaţiu comercial în Săveni, dar şi două autoturisme, un Matiz din 2000 şi un Volkswagen din 2005.

Subprefectul are în conturi 119.440 de lei, iar anul trecut a câştigat 14.371 de lei de la Direcţia de Finanţe, 50.370 de lei de la Instituţia Prefectului şi 4.432 lei de la Consiliul Judeţean (CJ). Soţia sa a avut un venit anual de 49.519 lei de la Finanţe.

Prefectul Costică Macaleţi a precizat în declaraţia sa de avere că deţine două terenuri agricole în Vlădeni, o casă în aceeaşi localitate, un apartament în Botoşani, un autoturism Volkswagen Passat din 2003 şi un depozit bancar de 31.150 de euro.

Ca venituri, prefectul a raportat venituri mai mici decât soţia sa. Acesta primeşte anual de la Instituţia Prefectului 80.209 lei brut, în condiţiile în care soţia câştigă, tot anual, 86.649 de lei, de la Serconf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *