Ministerul Educației va premia elevii care au obținut media 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională. Vezi elevii de 10 din județul Botoșani!

Ministerul Educatiei-siglaÎn semn de apreciere a excelenţei, Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice va înainta Guvernului un proiect de hotărâre privind premierea cu 3.000 de lei a fiecărui elev care a obţinut media 10 la Bacaluareat, respectiv cu 1.000 de lei a fiecărui elev de clasa a VIII-a care a obţinut media generală 10 la Evaluarea Naţională.

like facebookLa nivelul județului Botoșani, opt elevi au avut punctaj maxim la Evaluarea Națională. Este vorba despre Andrei Cristina de la Şcoala nr 7 Botoşani, Andrei Anghel de la Şcoala Mihail Kogălniceanu Dorohoi, Cosmin Holcan de la Şcoala Generală nr 17 din Botoşani, Magdalena Pârnău şi Diana Popa de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, Madalina Nicoleta Ştefanov de la Şcoala Elena Rareş, Andra Acsinte de la Colegiul Mihai Eminescu și Sara Beșleagă de la Şcoala Spiru Haret Dorohoi.

La Bacalaureat, trei elevi ar urma să fie premiați: Elena Raluca Munteanu de la Liceul Darabani și Edward Luca și Laura Vasilache de la Liceul ”Regina Maria” Dorohoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *