S-a deschis Piaţa Viilor! Vezi ce zic autorităţilor despre noua piaţă!

deschidere piata viilor BotosaniCea mai modernă piaţă din Botoşani a fost inaugurată, vineri, în prezenţa autorităţilor judeţului. Piaţa Viilor din cartierul Primăverii, împreună cu Hala de lactate, a fost modernizată în baza unui proiect transfrontalier, investiţia ridicându-se la aproape 900.000 de lei.

Lucrările au fost realizate de firma Aquaterm, beneficiarul acestora urmând să fie societatea comercială Urban Serv.

like facebookComercianţii şi-au ocupat deja tarabele, 98% dintre comercianţi fiind şi producători.

deschidere piata viilor BotosaniEste o investiţie importantă numai pentru Urban Serv, ci şi pentru municipiul Botoşani. Este o piaţă modernă, începând cu hala de legume şi hala de lactate, care corespund normelor europene. Am avut surpriza să primim felicitări atât din partea comercianţilor, cât şi a consumatorilor”, a afirmat directorul Urban Serv, Simion Drelciuc.

Primarul Ovidiu Portariuc susţine că Piaţa Viilor este ”un proiect de succes”.

Felicit conducerea Urban Serv, pe domnul Simion Drelciuc, care a fost aici zilnic. Felicit constructorul pentru calitatea lucrărilor. Cred că nu mai este nimic de adăugat despre această piaţă, despre cum a arătat şi cum arată acum”, a afirmat Portariuc.

deschidere piata viilor botosanideschidere piata viilor botosanideschidere piata viilor botosanideschidere piata viilor botosanideschidere piata viilor botosanideschidere piata viilor botosanideschidere piata viilor botosanideschidere piata viilor botosanideschidere piata viilor botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *