Vezi ce măsuri anunță Inspectoratul Școlar după examenul de Bacalaureat!

mihaela hunca 003Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean spun că se va face o analiză amănunțită cu privire la rezultatele obținute de elevii botoșăneni la examenul de bacalaureat. Mihaela Huncă, inspector general al IȘJ, a declarat că totodată se vor face propuneri la nivel național ca anumite probe ale examenului de bacalaureat să fie concepute în funcție de profilul liceului.

like facebookVom continua cu măsurile care s-au întreprins până acum, și mă refer aici la acele planuri remediale, pregătiri suplimentare, activități de consiliere cu elevii și părinții acestora. Vom face și o analiză amănunțită a rezultatelor, vom compara rezultatele de la bacalaureat cu rezultatele care au fost obținute în clasa XII-a și nu numai atât, vom face analize profunde în ceea ce privește cauza majoră care a condus la nepromovarea acestui examen. Vrem să analizăm și cauzele care au condus la nepromovarea clasei XII-a. Nu ne dorim ca pe viitor să avem procente artificiale”, a spus Huncă.

Șefa IȘJ speră să existe înțelegere din partea profesorilor, chiar dacă este vacanță, și să realizeze activități de pregătire cu elevii pentru examenul de bacalaureat din sesiunea din toamnă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *