O botoșăneancă intră, joi, în concursul Festivalului Mamaia Copiilor

alexandra puscasuO botoșăneancă va intra, joi, 9 iulie, începând cu ora 18.30, în concursul secțiunii de Interpretare a Festivalului Mamaia copiilor, la categoria de vârstă 4-6 ani. Este vorba despre Alexandra Pușcașu de 6 ani, eleva profesoarei Oana Pușcașu și membră a grupului Cheia Sol.

Copila va intra în concurs cu numărul 5 și va interpreta piesa „Prințesa Păpușilor”. Concursul se transmite în direct pe Neptun TV (NTV) – post cu acoperire nationala. Evenimentul are loc  la Casa de Cultura Constanta, Str. Alexandru Lapusneanu.

Micuța este elevă a Școlii nr 7 din Botoșani și inceput sa cante la varsta de 4 ani, in joaca, cand a participat la Concursul Judetean Micul Print, reprezentand Gradinita nr.19, Botosani. De atunci a participat si a obtinut numeroase premii la concursuri si festivaluri locale si nationale, printre cele mai importante fiind Premiul 2 la Festivalul Camena Piatra Neamt 2015.

Alexandra este, anul acesta, singura reprezentantă a județului Botoșani la Festivalul Mamaia Copiilor. Anul trecut, județul Botoșani a avut tot un singur reprezentant în persoana Karinei Todireanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *