Cum s-au comportat copiii de VIP-uri la Bacalaureat!

elevi bacalaureatExamenul de Bacalaureat a dat emoții și unor persoane publice din Botoșani. Copiii acestora au susținut examenul de maturitate, pe care l-au promovat cu succes.

like facebookPrintre cele mai răsunătoare nume ce au participat la sesiune din acest an a examenului se numără fiica fostului viceprimar Cătălin Alexa, Emilia Teodora Alexa, care a promovat Bacalaureatul printre primii zece elevi cu media 9,86. A luat 10 la matematică, 10 la fizică și 9,6 la limba și literatura. Este absolventă a Colegiului Național ”Mihai Eminescu”.

Pe listă se mai adaugă și fiica consilierului local și directorului sucursalei din Botoşani a Intesa Sanpaolo Bank, Lidia Bucținescu, Mara Bucșinescu. A absolvit Liceul de artă ”Ștefan Luchian”, iar examenul de Bacalaureat l-a promovat cu 9,73. A obținut notă maximă la limba și literatura română, 9,5 la istorie și 9,7 la logică.

Și fiul fostului director al Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură, Ovidiu Epuraș, Codrin Epuraș a promovat examenul de maturitate cu 9.30. El este absolvent al Colegiului Național ”A.T.Laurian”.

Și fiica deputatului Costel Șoptică, Caterina Șoptică, a promovat Bac-ul cu media 8.01.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *