O elevă de 13 ani şi-a invitat colegii la propria înmormântare prin sms! Apoi a încercat să se sinucidă!

fata targa ambulanta pediatrie botosan21Caz incredibil în judeţul Botoşani unde o elevă de 13 ani a pus pe jar autorităţile şi rudele după ce a fost găsită luni dimineaţă inconştientă în patul în care dormea. Cu greu mama fetei, din comuna Văculeşti, a putut-o ridica din pat şi a dus-o la baie unde însă aceasta s-a prăbuşit din picioare.

Speriată mama a chemat o ambulanţă neştiind de ce suferă. Abia la spital cadrele medicale au înţeles că eleva a îngurgitat mai multe calmante în scop suicidal. Odată intraţi pe fir poliţiştii au ajuns la concluzia că au de-a face cu o adevărată telenovelă.

Potrivit datelor din anchetă fata a mers duminică cu mai mulţi prieteni pe malul unui râu unde au petrecut. Seara a ajuns acasă şi nimic nu a dat de înţeles ce urma să se întâmple. Mai exact în timpul nopţii, poliţiştii au aflat că fata a trimis un mesaj prietenului ei mai mare cu 7 ani, în care i-a scris că nu mai vrea să fie prietena lui.

La scurt timp aceasta a trimis un sms şi celei mai bune prietene pe care „o invita luni la înmormântarea ei”. Poliţiştii au mai aflat că fata a fost internată la începutul anului în spital după ce a ajuns acolo în comă alcoolică. Medicii i-au recomandat un tratament medical. Din aprilie fata nu a mai urmat tratamentul, iar luni dimineaţă părinţii au constatat că toate tabletele au dispărut, semn că aceasta le-a înghiţit peste noapte. Fata a rămas internată în spital şi se află sub strictă supraveghere medicală iar poliţiştii continuă ancheta.

Sursa: OpiniadeDorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *