Mihai Ţurcanu: „PSD suferă de o boală extrem de contagioasă: Minciuna”

mihai turcanu pnl botosani1Europarlamentarul Mihai Ţurcanu critică asumarea de către guvernul Ponta a meritului deschiderii punctului vamal de la Stânca-Costești.

like facebook„PSD suferă de o boală extrem de contagioasă: minciuna. După cunoscutele serii de falsuri publice ale lui Victor Ponta şi ale locotenentului său, Liviu Dragnea – culminând cu refuzul de a-şi respecta propriile angajamente inclusiv în ceea ce priveşte asumarea unei demisii în caz de probleme penale – i-a venit rândul, în ordine ierarhică, lui Andrei Dolineaschi, secretar general al PSD, să se molipsească de minciuna cronică de care suferă PSD”, a declarat eurodeputatul liberal.
Mihai Ţurcanu l-a criticat pe Andrei Dolineaschi pentru „falsul grosolan constând în pretinsul merit al guvernului Ponta în inaugurarea Vămii Stânca-Costești”. Europarlamentarul PNL a subliniat că, în perioada în care a îndeplinit funcţia de preşedinte al Autorităţii Nationale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, a demarat proiectul primei vămi de mărfuri din judeţul Botoşani, pentru a facilita comerţul de produse alimentare de origine non-animală între România şi Republica Moldova.
„Am lansat această iniţiativă încă din anul 2012, după discuţii cu fostul prefect Adrian Constantinescu şi cu colegii de la Chişinău. Proiectul de act normativ pentru crearea Punctului de Intrare Stânca-Costeşti a fost elaborat din anul 2012, prin modificarea anexei la Ordinul nr. 30/337/366/1.511/577/2004 al preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, al ministrului mediului şi gospodării apelor, al ministrului administraţiei şi internelor, al ministrului transporturilor, construcţiilor şi turismului şi al ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale”, a precizat Mihai Ţurcanu.
„Dl Dolineaschi, deputat inexistent de şapte ani încoace în judeţul pe care ar trebui să-l reprezinte, încearcă să-şi aroge un merit care nu-i revine. PSD nu are niciun motiv să-şi asume deschiderea acestui punct vamal. Dimpotrivă, Guvernul Ponta e responsabil de tergiversarea inaugurării Vămii Stânca-Costești, în condiţiile în care Ordinul prin care s-a înfiinţat Punctul de Intrare Stânca Costeşti a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 792 încă din 30 octombrie 2014”, a atras atenţia europarlamentarul PNL Mihai Ţurcanu.

Sursa: comunicat de presă PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *