Florin Ghiorghiță, nemulțumit de cum arată spațiile verzi: S-au dat contractele la tot felul de firme fantomă

ghiorghita si alexa clConsilierul local Florin Ghiorghiță a criticat, miercuri, în ședința de Consiliu Local modul cum arată spațiile verzi în municipiul Botoșani în acest an. El a spus că florile sunt uscate și că acest lucru se datorează în mare parte contractului pe care reprezentanții municipalității l-au divizat și care în ultimii ani a fost atribuit unor firme fantomă.

like facebookVreau să vă întreb dacă va place cum arată spațiile verzi din oraș și cum arată florile și modul de întreținere a acestora? Asta este urmare a achizițiilor pe care le faceți, a contractelor pe care le-ați divizat și a contractului pe care îl dați la tot felul de ii-uri și tot felul de firme fantomă care fac întreținerea spațiului verde, și se vede rezultatul. Si în ceilalți ani a fost căldură, soare, dar nu se udau la ora 14. Felicitări după cum arată spațiile verzi!”, a spus Ghiorghiță.

Viceprimarul Cosmin Andrei i-a răspuns că orașul arată bine și că firmele care au câștigat contractele de întreținere spații verzi, respectiv plantare flori, și-au dus la îndeplinire caietul de sarcini.

Orasul arata bine, chiar mai bine decat in ceilalti ani”, a spus Cosmin Andrei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *