Criminal în serie. A fost eliberat după 20 de ani de închisoare și a ucis din nou

criminalistiUn criminal în serie, eliberat în 2013 după ce a ispăşit o pedeapsă de 20 de ani pentru că a omorât doi bătrâni, a violat şi ucis o altă femeie în vârstă, scrie infobraila.ro.

În 1992, în judeţul Botoşani, Milea Fănel, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a dat buzna în casă unei bătrâne, violând-o, însă fără să-i ia viaţă. După câteva ore, a intrat într-o altă casă, unde locuiau alţi doi bătrâni, soţ şi soţie, batjocorind-o pe femeie, luându-le apoi viaţa.

În 2013, Milea a fost eliberat de judecători deşi fusese condamnat la închisoare pe viaţă, aceştia considerând că bărbatul în vârstă de 51 de ani se poate reintrega social după mai bine de două decenii în puşcărie.

like facebookLuni, la primele ore ale dimineţii, o localnică din satul Gura Călmăţui (jud. Brăila) l-a alertat pe fratele unei femei de 84 de ani, după ce a văzut că poarta care era mereu ferecată fusese scoasă din balamale. Fratele, venit la casa bătrânei, a găsit-o întinsă pe duşumea, pe jumătate dezbrăcată şi plină de sânge, şi a sunat la 112.

Medicul legist a examinat trupul neînsufleţit al bătrânei, în timp ce criminaliştii au cercetat locul  crimei pentru a află primele indicii care să-i conducă la criminal. După ore bune, anchetatorii au ajuns la o concluzie cutremurătoare: femeia a fost violată cu sălbăticie, iar apoi pur şi simplu călcată în picioare până organele interne i-au fost strivite de către un bărbat care apoi a servit masa liniştit în bucătărie.

După ce cadavrul a fost ridicat şi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, criminaliştii au verificat întreagă casă, descoperind detalii care i-au ajutat să creioneze clipele prin care a trecut octogenara atunci când criminalul i-a pătruns în locuinţa.

Bărbatul, cel mai probabil aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a pătruns în casă după miezul nopţii şi s-a năpustit asupra victimei care a fost trezită brusc din somn.
Monstrul cu chip de om a abuzat-o sexual si a lovit-o in nestire, iar apoi, cand a vazut ca de abia mai respira, a lasat-o in agonie si s-a dus in bucatarie unde a mancat slanina si a baut alcool, de parca n-ar fi luat o viata. Dupa cateva zeci de minute de la crima, barbatul s-a facut nevazut.

Dupa aproximativ 8 ore de la gasirea cadavrului, politistii au reusit sa-l prinda pe ucigas in comuna Viziru, la 30 de km de Gura Calmatui, potrivit infobraila.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *