Începe programul Bibliovacanța al Bibliotecii Mihai Eminescu. S-a dat start la înscrieri!

BIBLIOVACANTABiblioteca Judeteana ”Mihai Eminescu” Botosani  va invita si in acest an sa luati parte la programul Bibliovacanta.

Va aşteptăm să va înscrieti, până pe data de 1 iulie 2015,  la CLUBURILE NOASTRE DE VACANŢĂ GRATUITE, care se desfasoara pe parcursul vacanţei mari a elevilor, iulie-septembrie, adresându-se tuturor categoriilor de varsta. Înscrierile se fac pe site-ul instituţiei, www.bibliotecabotosani.ro, începând cu data de 22 iunie.

like facebookCursurile vor incepe pe data de 06.07.2015,  orarul cursurilor urmând a fi anunţat pe site, după definitivarea înscrierilor, se arata intr-un comunicat de presa al Bibliotectii Mihai Eminescu.

Ca şi în anii precedenţi, oferta de cursuri este bogată, acoperind o gamă variată de cerinţe, de la chimie,  limbi străine şi biologie, pana la cursuri de blogging, origami şi quiling. De asemenea, menţionăm că înscrierea şi participarea la cursuri se pot face şi pe parcursul proiectului, dacă nu aveţi  posibilitatea înscrierii până la data menţionată. În plus, pe măsură ce alţi voluntari se vor alătura programului Bibliovacanţa şi oferta de cursuri se va îmbogăţi.

Considerând că  proiectul nostru  va  constitui o oferta culturală foarte atractivă pentru întreaga comunitate botoşăneană, vă aşteptăm la bibliotecă pentru a petrece  împreună o vacanţă minunată!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *