Probleme apărute la proiectul Cornișa. Patronul Electroalfa și primarul Portariuc s-au întâlnit pentru a găsi soluții

gheorghe ciubotaru ovidiu portariucLucrările la zona de agrement Cornișa sunt în întârziere din cauza unor probleme imprevizibile apărute în proiect. Anunțul a fost făcut de patronul Electroalfa, Gheorghe Ciubotaru, care a avut, miercuri, o întâlnire cu primarul Ovidiu Portariuc pentru a găsi soluții astfel încât lucrarea să fie finalizată în termen, respectiv până la sfârșitul anului.

Suntem puțin în urma graficului, dar căutăm soluții ca să putem să recuperăm terenul pierdut. Motivele sunt multe: de la cele de imprevizibilitate, de modificări legislative. Este greu, dar facem eforturi. Discuția a avut ca obiect găsirea de soluții ca până la finele acestui an să finalizăm lucrarea. Probleme sunt multiple. Analizăm și sper să găsim. Am identificat anumite blocaje care apar la un moment dat, ce soluții sunt necesare, iar cei responsabili cu găsirea soluțiilor au anumite termene și vor veni cu soluții”, a spus Gheorghe Ciubotaru.

Constructorul nu a dat prea multe amănunte vizavi de aceste probleme, însă a spus că una dintre acestea este legată de patinoar, unde licitația pentru executarea obiectivului, conform legislației, mai are nevoie de niște aprobări

Reprezentanții Electroalfa și cei ai Primăriei urmează să aibă o nouă întâlnire pe această temă și în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *