Un bărbat a dat de două ori foc unui turn de comunicații. Vezi motivele halucinante care l-au determinat să facă asta!

stalp telecomunicatiiUn bărbat a dat foc unui turn de telecomunicaţii aparţinând Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, iar motivarea i-a lăsat mască pe anchetatori.

Gheorghe Gămăneaţă, de 50 de ani, din comuna Vorona, s-a enervat pe turnul de comunicaţii din satul Icuşeni, a luat mai multe haine pe care le-a aprins şi le-a aruncat peste gardul de protecţie al turnului.

like facebookHainele au provocat un incendiu, iar conductoarele tabloului electric au fost afectate. O lună mai târziu, bărbatul s-a războit din nou cu turnul, de această dată aruncând cu bolovani în camerele de supraveghere a perimetrului.

Anchetatorii l-au descoperit simplu pe făptuitor, el fiind înregistrat în ambele cazuri de camerele video.

Audiat, bărbatul, care locuiește în vecinătatea releului, a recunoscut faptele spunând că a făcut armata la SRI şi atunci „i s-a implantat un cip în cap”. El a recurs la incendierea turnului nemulțumit că aparatele video îl supraveghează tot timpul și că de fiecare dată când se uită la turn are dureri ”în zona unde i s-a implantat cipul”.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani l-au trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *