Și cea de-a doua societate din subordinea Consiliului Județean, Parc Industrial, la un pas să fie închisă

Consiliul Judetean Botosani sediuȘi cea de-a doua societate înființată în subordinea Consiliului Județean ar putea fi închisă. Este vorba de societatea Parc Industrial, care a rămas și fără conducere, și fără membrii consiliului de administrație. Societatea se ocupă de administrarea pieței de la mall și urma să se ocupe și de Parcul industrial de la Bucecea. Cum în piața de la mall au rămas doar doi-trei producători iar realizarea parcului industrial s-a împotmolit, societatea rămâne fără obiect de activitate.

like facebookÎn urmă cu câteva săptămâni, consilierii județeni au decis și dizolvarea societății Eco-sal, societate înființată tot în subordinea CJ, la inițiativa fostului președinte Florin Țurcanu.

Există un referat făcut de secretarul județului și vom analiza situația de la societatea Parc Industrial. Fie continuăm, dacă nu luăm în calcul și varianta de închidere a activității. Trebuie să luăm niște măsuri care țin cont de realitate. Au fost niște decizii care s-au luat la acea dată și s-au dovedit că nu toate au fost cele mai viabile”, a spus Gheorghe Sorescu, președintele CJ.

Cele două societăți au ”mâncat” bani din bugetul județului, bani care au mers mai mult pe salariile directorilor și indemnizațiile membrilor consiliilor de administrație de la cele două societăți. Numai la societatea Parc Industrial s-au direcționat din bugetul județului în jur de 400.000 lei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *