Președintele CJ, despre protestul de la Havârna: Oamenii au dreptate. Domnul primar să insiste după fonduri la Guvern

protest havarna botosani2Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, îi sugerează primarului comunei Havârna, Gheorghe Havârneanu, să insiste la Guvern și să solicite fonduri pentru reabilitarea drumurilor comunale. Șeful județului susține că primarul de Havârna ar avea șanse mari de reușită în acest demers, mai ales că este în PSD. Declarația a fost făcută pe fondul protestului care a avut loc, duminică, la Havârna, față de starea proastă a drumului comunal care face legătura dintre satele Gârbeni-Tătărăşeni şi Balinţi.

like facebookDomnul primar să înainteze propuneri și să se țină de ele. Să insiste foarte mult. Oamenii au mare dreptate. Nu mai suntem ca acum 100 de ani când lumea nu ieșea din sat. Sunt nemulțumiți și eu îi înțeleg. Să insiste. Domnul primar a trecut la PSD, are porțile larg deschise. Să vorbească cu premierul când vine din Turcia și să-i dea bani”, a spus Sorescu.

Aproximativ 50 de persoane au protestat în comuna Havârna. Sătenii au parcurs traseul cu maşini, căruţe şi pe jos solicitând primarului  să se implice în modernizarea drumului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *