Incredibil! A vrut să se sinucidă de două ori în aceeaşi zi

ambulanta la accident botosanivCaz incredibil înregistrat duminică în cartierul Plevna din Dorohoi. Un bărbat de 34 de ani a decis să încheie socotelile cu viaţa după o ceartă cu concubina şi fără să stea pe gânduri a legat un cablu de ţeava de caz şi a încercat să se spânzure. Norocul acestuia a fost că, ştreangul improvizat s-a rupt sub greutatea lui.

like facebookSupărat peste măsură că femeia cu care trăia a plecat cu tot cu copil şi în plus a spus că vine să-şi ia şi lucrurile bărbatul a deschis aragazul şi a lăsat gazul metan să invadeze locuinţa. Vecinii au simţit miros puternic de gaz şi au sunat la 112. Oamenii povestesc că la sosirea Poliţiei, uşa apartamentului a fost găsită descuiată iar bărbatul zăcea inconştient într-una din camere.

„Pacientul era inconştient şi când şi-a revenit a declarat că după tentativa de spânzurare nu-şi mai aduce aminte nimic. El a fost diagnosticat cu intoxicaţie voluntară cu gaz metal în scop suicidal”, a declarat un cadru medical dorohoian. Cel mai probabil bărbatul va fi consiliat psihiatric iar poliţiştii au deschis o anchetă.

Sursa: Opinia de Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *