Cel mai galben 40 din oraș format cu ocazia celor 40 de numere ale ziarului Buzz

Buzz-40- 1Cei mai mici reporteri din oraș s-au întâlnit,  sâmbătă, 20 iunie, data de apariție lunară a ziarului la chioșcuri, pentru a semnala într-un mod original cele 40 de numere adunate până acum. Au adus cu ei baloane galbene, s-au îmbrăcat cu tricouri de aceeași culoare și au împărțit noul număr Buzz tuturor celor care s-au aflat la plimbare, sâmbătă dimineață, în zona pietonalului Unirii.

Copiii-reporteri, atât cei noi, cât și cei vechi, alături de prietenii lor, dar și de partenerii lor de la G-power, Cheia Sol, Europe Direct Botoșani, în număr foarte mare, s-au bucurat de apariția celui de-al 40-lea număr.

Buzz-40-4„Sunt 40 de numere, adică 40 de luni în care am încercat să aducem cititorilor noștri altfel de știri, știri pozitive, știri frumoase, așa cum găsești mai puțin azi, dar despre care chiar ne place să aflăm”, se arată pe pagina de Facebook a micilor reporteri.

Au format împreună platforma de la Monumentul 1907 un 40 mare, galben precum culoarea care îi definește ca brand. Au avut parte și de oaspeți de la Direcția pentru Tineret Botoșani sau profesori cu care ziarul colaborează.

Reprezentantul Centrului Europe Direct Botoșani, Radu Căjvăneanu, apropiat colaborator al ziarului Buzz, le-a înmânat premiile de fidelitate copiilor care în luna februarie au câștigat  pentru cele mai multe Buzz-40-2vizualizari pe Youtube pentru discursurile sustinute cu tema: Cum protejez eu mediul înconjurător?.

În luna februarie, cu ocazia celor 4 ani de activitate, ziarul Buzz a organizat împreună cu Asociația Rorec o competiție de discursuri publice pe tema amintită. Au fost acordate premii la fața locului, iar reprezentantul Europe Direct Botoșani a declarat la eveniment că va acorda la rândul lui trei premii participanților cu cele mai multe vizualizări pe canalul propriu de Youtube.

 

Ziarul Buzz este singura publicație din Botoșani scrisă de copii și adolescenți, se distribuie gratuit în școli, dar se găsește și la chioșcurile de ziare.

Mai multe fotografii de la evenimentul celor mai mici reporteri din Botoșani găsiți aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *