Un fost viceprimar și inspector școlar le cere parlamentarilor PSD să aducă bani pentru școlile din județ

catalina lupascu pnl botosaniLiberala Cătălina Lupașcu face un apel către parlamentarii PSD de Botoșani. Ea le cere acestora să facă front comun în jurul Guvernului, așa cum au făcut pentru pensiile speciale, astfel încât la 1 septembrie toată infrastructura școlară din județul Botoșani să fie reabilitată.

like facebookSă nu mai avem școli care să nu aibă autorizație de funcționare și, de ce nu, să fie dotate la standarde europene. Le solicit acest lucru și îi provoc în acest demers, astfel încât să demonstreze că le pasă de viitor și nu doar de trecut. Ei s-au gândit doar la a-și mulțumi pe cei care au ieșit la pensie, fără să se gândească la viitorul acestei țări, respectiv copiii care învață în școlile românești, școli care la nivelul dotării se află cu mult în urma țărilor europene”, a spus Cătălina Lupașcu, care a afirmat totodată că așteaptă ca parlamentarii PSD să aducă fonduri de la Guvern până la 1 septembrie.

Liberalii au criticat decizia PSD privind majorarea pensiilor parlamentarilor. O poziție vehementă în acest sens a avut-o și deputatul Cristian Roman.

Credem că este o poliță de asigurare pentru parlamentarii care au fost și sunt solidari cu actuala putere în condițiile prăbușirii PSD în sondaje”, a spus Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *