Liberalii care își doresc să candideze la alegerile locale din 2016 își pot depune opțiunile până pe 15 iulie. Vezi avertismentul liderilor din Botoșani!

catalin fluturLiberalii botoșăneni au început pregătirile pentru alegerile locale din 2016. Potrivit co-președintelui PNL Botoșani, Cătălin Flutur, până în data de 15 iulie vor trebui primite candidaturile de la comitetele locale executive pentru primari de localități, consilii locale, dar și pentru Consiliul Județean. Primarii în funcție vor fi prima opțiune pe liste, iar acolo unde nu sunt primari în funcții, ”lupta este deschisă”, a menționat Flutur.

like facebookAcolo unde sunt mai multe candidaturi vom decide prin măsurarea candidaților prin sondaje la nivel de localitate. Cei care își doresc să candideze vor trebui să facă public lucrul acesta până pe 15 iulie. Pornim la drum de pe o poziție privilegiată, zic eu, după foarte mulți ani. Chiar dacă unora nu le convine lucru acesta, în toate sondajele de opinie din ultimele trei luni PNL este în fruntea preferinței alegătorilor la o distanță destul de însemnată față de Alianța PSD-PC-UNPR. Noi ne propunem să fim peste media națională”, a spus Flutur, care a adăugat totodată co vor fi multe localități unde vor exista minim două opțiuni.

PNL Botoșani va face un sondaj până pe data de 2 noiembrie. De asemenea, membrii de partid care își vor ataca în mod public colegii sau persoanele care doresc să intre în PNL vor fi excluși din partid.

Liberalii au mai spus că nu vor duce politica pumnului și că PNL nu va face niciun fel de discriminare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *