Răfuieli mafiote între contrabandişti

tigari prut 1Traficanţii de ţigări din comuna Rădăuţi Prut au ajuns să se răfuiască între ei. Arestat în ianuarie pentru constituire de grup infracţional organizat şi contrabandă, un tânăr de 26 de ani, din satul Miorcani, a fost bătut, săptămâna trecută, de alţi doi tineri care au fost prinşi şi ei de poliţiştii de frontieră cu maşina plină de ţigări.

Agresiunea a avut loc pe 11 iunie, după ce, cu numai două zile înainte, victima, Andrei S., ar fi fost ameninţată de cei doi chiar în faţa postului de poliţie, în prezenţa unui agent care nu ar fi intervenit. Atunci, tânărul a sunat la 112, iar situaţia a fost aplanată, dar joia trecută Andrei S. ar fi fost urmărit cu maşina de fraţii Iulian şi Adrian I., pus la pământ şi lovit cu pumnii şi cu picioarele, sub ochii trecătorilor. Rănit, el a sunat din nou la 112 şi a fost preluat de o ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, unde a fost internat la Secţia de chirurgie cu multiple traumatisme şi excoriaţii.

Externat, el a obţinut un certificat medico-legal care atestă toate leziunile suferite, după care a depus plângere la Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

„Da, am făcut contrabandă cu ţigări şi am recunoscut-o în faţa anchetatorilor, dar nu am dat în cap la nimeni. Acum a ajuns să îmi fie frică pentru viaţa mea”, a spus Andrei S.

Sursa: Monitorul de Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *