FOTO Elevi botoşăneni premiaţi la un concurs naţional de şah

premii campionat national sah1În perioada 16-18 iunie a avut loc la Băile Olăneşti, Campionatul Naţional Şcolar de Şah
„Elisabeta Polihroniade” – etapa naţională. La acest campionat, a participat şi echipa Şcolii Gimnaziale nr. 1 Orăşeni Deal, coordonaţi de prof. Marius Cristian Gherasim, care a reprezentat judeţul Botoşani la ciclul gimnazial în calitate de campioană a judeţului.

like facebookÎn urma celor şapte runde desfăşurate pe o perioadă de trei zile, echipa Şcolii Gimnaziale nr. 1 Orăşeni Deal s-a clasat pe locul al III-l ea- mediul rural- echipaj mixt, obţinând în acelaşi timp şi medaliile de bronz. De la acest campionat nu a lipsit marea maestră internaţională Elisabeta Polihroniade, care a înmânat premiile câştigătorilor.

,,Lupta între echipele participante a fost una extrem de echilibrată. Aşa cum am sperat şi ne-am şi aşteptat, a fost o competiţie încununată cu succes. ,,Sahiştii ” noştrii au dat tot ce au avut mai bun din ei, roadele muncii lor, concretizându-se in premiile pe care le-au primit. Au fost emoţii deosebite, iar rezultatele au fost pe măsura efortului depus. Le dorim elevilor participanţi cât mai multe premii în viitor”, a declarat prof. Marius Cristian Gherasim- coordonatorul elevilor.

premii campionat national sahpremii campionat national sah2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *