Vezi ce salarii primesc directorii adjuncți de la Nova Apaserv!

sediu Nova Apaserv- BotosaniSocietatea Nova Apaserv are patru directori adjuncți și urmează să mai scoată la concurs încă un post de director. Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, a declarat că societatea se încadrează în fondul de salarii pentru personalul cu funcții de conducere și că nu afectează bugetul per total al unității. Potrivit șefului CJ, salariile directorilor adjuncți la operatorul de apă ajung undeva la 5000-6000 lei brut.

like facebookSalariile sunt cam mari, dar să nu uităm că ei funcționează în baza unei legi speciale a serviciilor publice. Dânșii gândesc o formulă care să le asigure rezolvarea target-ului pe care îl au. Ei regândesc organizarea echipei în cadrul aceluiași fond de salarii, iar noi avem niște așteptări foarte mari de la ei”, a spus Sorescu.

Săptămâna aceasta, societatea a organizat concurs pentru ocuparea a trei posturi de director: director executiv, director economic și director comercial. La societate mai este un post de director de producție și se dorește înființarea a încă un post de director tehnic.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *