Cel mai mare 40 din oraș, din corpuri umane, pentru ziarul Buzz. Sâmbătă dimineață, lângă parcul mare!

Cei mai mici reporteri ai orașului, copiii care scriu la singurul ziar din oraș, au ajuns la numărul 40 al ziarului pe care îl scot lună de lună. Articolele sunt scrise doar de copii și adolescenți și reprezintă exercițiul cursului de jurnalism pentru copii care se desfășoară în Botoșani, pe nivele de vîrstă diferite de la 7 la 18 ani.  Numărul 40 este deja la ziarul buzzchioșcuri și poate fi procurat cu doar un leu.

Pentru că este o cifră rotundă, reporterii ziarului Buzz își doresc s-o marcheze cumsecuvine, astfel încât toți cei care doresc să ia parte la realizarea celui mare 40 format din corpuri umane, sunt așteptați sâmbătă, ora 11.00, la monumentul 1907 de lângă parcul Mihai Eminescu.

Condiția participării la eveniment este ca în ținuta vestimentară, participanții să aibă ceva galben: un tricou, o șapcă sau o vestă. Sunt așteptați cititorii ziarului Buzz, colaboratorii, cei despre care copiii-reporteri au scris de-a lungul celor 40 de numere și, evident, toți cei care iubesc cultura, care mai cred în lucrurile făcute cu suflet, așa cum se întâmplă la ziarul Buzz.

Înscrieri pentru FashionJUNIOR, rubrica de modă din ziarul Buzzilinca puscasu ziarul buzz

Dincolo de asta, redacția Buzz amintește celor care doresc să prezinte ținute la modă de la magazinul Junior pentru rubrica FashionJUNIOR din ziarul Buzz, că se pot înscrie trimițând pe [email protected] datele personale: nume, prenume, vârstă, greutate, înălțime,  o fotografie și un nr de telefon. Dincolo de apariția în ziar, copiii vor avea parte de un portofoliul de fotografii realizate profesionist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *