Un nou proiect cu finanţare extrabugetară încheiat la Liceul Teoretic Nicolae Iorga Botoşani

Parc de joaca Liceul Padagogic BotosaniMiercuri a avut loc la Liceul Teoretic Nicolae Iorga Botoşani inaugurarea noului spaţiu de joacă destinat preşcolarilor şi şcolarilor de vârstă mică.

„Părculeţul din poveşti” este produsul final al unui proiect cu finanţare extrabugetară în valoare de 7000 euro, realizat prin Programul Raiffeisen Comunităţi în urma câştigării unei competiţii de proiecte de către prestigioasa unitate școlară.

Parc de joaca Liceul Padagogic BotosaniIdeea realizării unui parc de joacă pentru copii s-a împletit cu o componentă ecologică, astfel încât prin acest proiect s-a realizat reamenajarea spațiului urban și a unui gard verde plantat de către elevii liceului. Părculețul din povești a fost implementat prin implicarea unei echipe inimoase de profesori și elevi ai liceului, dar și a personalului administrative.

Proiectul a inclus și o componentă artistică astfel incât toate decorațiunile părculețului au fost realizate de elevii de la profilul pedagogic împreună cu profesorii de artă ai școlii. Inițiativa și ideea proiectului aparțin directorului liceului, profesorul Mirela Sănduleanu, secondată de profesorul Cătălina Melniciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *