Liviu Dragnea: Demisia lui Dolineaschi este un gest de bărbăţie, eu am apreciat-o foarte mult

liviu dragnea la botosaniLiviu Dragnea a venit, miercuri după amiază, la Botoşani pentru a discuta soarta organizaţiei judeţene, după demisia lui Andrei Dolineaschi din funcţia de preşedinte. Mână dreaptă a lui Victor Ponta, Dragnea a menţionat că variantele de înlocuire a lui Dolineaschi sunt Doina Federovici şi Ovidiu Portariuc.

like facebookLiderul social democraţilor a apreciat gestul lui Dolineaschi de a demisiona din fruntea organizaţiei, în solidaritate cu el spunând că este un tânăr politician ce devine un bărbat politic.

„Vom avea o discuţie privind viitorul preşedinte. Doamna Federovici este apreciată la nivel central, însă şi domnul Portariuc este o opţiune. Până la urmă este foarte important ce se va întâmpla la conferinţa de alegeri, unde oamenii votează. Sunt două variante, una în care nu se demnează un preşedinte interimar până la conferinţa de alegeri şi rămâne un coordonator care gestionează treburile curente sau varianta în care să se meargă cu preşedinte interimar. Împreună cu colegii vom decide care este varianta mai bună. Demisia lui Dolineaschi este un gest de bărbăţie, eu am apreciat-o foarte mult. Andrei este un camarad bun, un tânăr politician care a învăţat foarte multe lucruri pe care le pune în practică. Începe să devină din ce în ce mai pregnantă poziţia lui. După părerea mea începe să devină bărbat politic cu un viitor foarte serios”, a declarat Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *