Mașinile parcate ilegal pe domeniul public vor fi ridicate în continuare. Vezi în ce condiții!

hsr masina ridicataMașinile parcate ilegal pe domeniul public vor fi ridicate în continuare la Botoșani. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că există excepții de la procedura privind ridicarea vehiculelor staționate neregulamentar.

like facebookPe străzile din municipiu putem ridica autoturismele în situații de urgență. Putem ridica autoturismele de pe spațiul verde, pentru că suntem administratorii spațiului verde. De asemenea, de pe domeniul public al municipiului și privat putem ridica autoturisme la parcările reședință unde se poate aplica această lege, iar restricțiile sunt doar pe trama stradală. Excepția ridicată la Curtea Constituțională se referă doar la acest aspect, dar în parcările de reședință și cele cu plată pot fi ridicate autoturismele”, a spus viceprimarul.

Reprezentanții municipalității iau în calcul reducerea la jumătate a taxei pentru ridicarea mașinilor parcate ilegal pe domeniul public. La această dată taxa este de 360 lei pentru ridicare mașini.

Veste pentru șoferi: Ridicarea mașinilor parcate neregulamentar, ilegală

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *