Rezultate deosebite obținute de elevii botoșăneni la Concursul Național de Chimie ”Raluca Ripan”

danut murariu iurea iasminaÎn perioada 11 – 14 iunie, la Constanța, s-a desfășurat Concursul Național de Chimie ”Raluca Ripan”, la care au participat 126 de elevi din 40 de județe și  din municipiul București.

Acest concurs se adresează elevilor de clasa a VII-a, aflați în primul an de studiu al chimiei. Proba de concurs, cu o durată de 3 ore, cuprinde atât subiecte teoretice, cât și practice și s-a desfășurat la Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân” Constanța.

like facebookLa Concursul Național de Chimie ”Raluca Ripan”, județul Botoșani a fost reprezentat de 2 elevi, iar rezultatele obținute de aceștia sunt deosebite: premiul II, obținut de elevul Murariu Dănuţ, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani, pregătit de prof. Constantin Guceanu și mențiune specială, obținută de eleva Iurea Iasmina-Maria, de la Școala Gimnazială ”Grigore Antipa” Botoșani, pregătită de prof. Mariana-Tatiana Cantoriu.

Având în vedere aceste rezultate, județul Botoșani a fost premiat pentru cel mai bun echipaj al etapei naționale a concursului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *