Fizica predată în stil creativ la Colegiul AT Laurian

fizica in stil creativ prezentata la CN AT Laurian BotosaniPatru elevi de la Colegiul Național AT Laurian din Botoșani au prezentat legile fizicii în stil creativ în cadrul secțiunii Grupuri de cooperare la etapa interjudețeană a Concursului de creativitate în fizică și tehnologii „Ștefan Procopiu” care a avut loc la Durău, în perioada 29 mai – 1 iunie 2015.

Maria Iacob,  Alexandru Căjvănean,  Iustina Zgîrcea și Ioana Macovei au obținâut locul II și Diploma Jules Verne pentru  imaginație științifică anticipativă.

like facebookPrin efortul lor, alături de profesorul Dellia- Raissa Forțu, elevii din clasa a X-a, participanți la această etapă au reușit să se evidențieze prin creativitate, inventivitate și imaginație. Ei sunt, de asemenea, câștigătorii Diplomei  Jules Verne la secțiunea Compoziții pe teme științifice –  Ioana Macovei, a Diplomei Newton ( gândire analitică) la referate științifice – Iacob Maria.

Și pentru că preferă fizica ca o știință experimentală, au participat la secțiunea Tehnici de laborator, obținând Diploma Edison datorită inventivității lor – Cuciureanu Irina, Culică Tiberiu, Ieremie Ștefan și Chelariu Ștefan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *