Trei tineri din Botoșani răniți într-un accident la Brăila

accident2Un şofer din Botoşani, care conducea autoturismul în oraşul Ianca-Brăila, a ignorat indicatorul „Stop” în zona unei intersecţii și a lovit o maşină condusă regulamentar de un gălăţean , potrivit ziarului Obiectiv Vocea Brăilei.

Sâmbătă dimineaţa, la ora 4.15, A.Radu (22 de ani), din municipiul Botoşani, conducea autoturismul, pe DJ 221, în oraşul Ianca. La intersecţia cu DN 2 B, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier şi a pătruns în intersecţie.

like facebookAcesta a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de V.Laurenţiu (40 de ani), din municipiul Galaţi. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului A.Radu şi a pasagerilor M.Ovidiu (19 ani) şi M.Cezar (22 de ani), ambii din municipiul Botoşani„, a precizat scms. Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *