O nouă licitație pentru administrarea depozitului ecologic de la Stăuceni

groapa ecologica de gunoi de la Stauceni- BotosaniConsiliul Județean Botoșani organizează o nouă licitație pentru administrarea depozitului ecologic de deșeuri de la Stăuceni, iar în cazul în care licitația nu va fi adjudecată se va merge pe încredințare directă, a anunțat președintele CJ, Gheorghe Sorescu. La prima licitația de atribuire a Contractului de delegare a gestiunii prin concesionare a activităților de depozitare, tratare și valorificare deșeuri municipale și administrare a depozitului de deșeuri s-au prezentat patru firme iar două au fost descalificate, așa că procedura a fost reluată.

like facebookDacă nici la a doua licitație nu se prezintă un număr de trei firme care să fie calificate, urmează procedura de negociere directă. Cu alte cuvinte, estimăm că în partea a doua a lunii august vom avea un operator pe groapă”, a spus Sorescu.

La licitație s-au înscris patru firme: Elsaco Electronic și SOIM Italia, cu punct de lucru SOIM Botoșani, a căror oferte au fost respinse, respectiv asocierea dintre Urban Serv Botoşani- Soma Bacău și Rosal Roman- Diasil Suceava, cu oferte eligibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *