Mamă şi fiică ajunse în stare gravă la spital după ce au fost bătute cu un bici şi o ţapină

femeie targa ambulanta impuscata botosani3Un bărbat a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, acuzat de tentativă de omor, după ce le-a agresat pe o femeie în vârstă de 37 de ani şi pe fiica acesteia, în vârstă de 13 ani.

like facebookAutorul, din comuna Vama, s-a folosit de un bici, dar şi de o ţapină, cu aceasta din urmă provocându-i leziuni grave femeii în vârstă de 37 de ani. Agresiunea s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 15.00, la marginea DN 17, pe raza comunei Vama.
Din ancheta ulterioară a poliţiei a rezultat că femeia şi fiica acesteia se aflau într-un grup mai numeros de persoane, care se deplasau cu trei atelaje hipo pe DN 17. Oamenii sunt de etnie romă şi au domiciliul în judeţul Botoşani. La Vama, grupul de persoane a avut o altercaţie cu un localnic, identificat ulterior în persoana lui Gheorghe Cazaciuc, în vârstă de 43 de ani.
Din ancheta ulterioară a rezultat că bărbatul de 43 de ani le-a agresat pe cele două, leziunile grave fiindu-i provocate femeii. Bărbatul a dispărut apoi imediat, soţul femeii sunând la 112.
Femeia de 37 de ani, Florica Marin, domiciliată în comuna botoşăneană Corni, a fost diagnosticată cu traumatism toraco-abdominal şi contuzie hepatică, în urma înţepării cu obiectul tăietor. Aceasta a necesitat o intervenţie chirurgicală de urgenţă, la ficat.
Minora a suferit leziuni care necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Suspectul este cercetat pentru tentativă la omor şi lovire sau alte violenţe
Subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, a declarat că, în urma probatoriului administrat, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de suspect sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor.

Sursa Monitorul de Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *