FOTO Amendă record luată de un şofer din Botoşani

amenda proces verbalUn tânăr din Botoşani a luat o amendă record după ce un poliţist ce dirija într-o intersecţia i-a reproşat că nu a respectat semnalele.

Andrei Bordeianu era la volanul unui VW şi se îndrepta pe Calea Naţională spre Tratoria. La intersecţia cu Octav Onicescu a vrut să facă stânga, însă a fost tras pe dreapta de poliţist spunându-i că nu a respectat semnele sale.

Ulterior poliţistul i-a spus că nu are toate autorizaţiile pentru maşina înscripţionată în regim de taxi, iar aceste nereguli constatate i-au adus tânărului o amendă de 5390 de lei şi permisul suspendat pe o perioadă de 30 de zile.

Tânărul susţine că în acel moment mergea cu maşina în interes personal şi nu avea firma luminoasă montată, iar cu privire la nerespectarea semnalelor, susţine că intersecţia era dirijată haotic.

” El dirija intersecţia cu telefonul în mână şi nu era precis în semne. Eu i-am explicat că nu sunt în regim taxi, însă mi-a spus că nu am fişa medicală şi atestatul psihologic. Nu ştiu ce să fac, la o asa amendă sunt disperat”, a declarat tânărul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *