VIDEO Cros al Primăriei câştigat de un pompier

cros primarie botosani5Un angajat al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a câştigat, duminică, crosul organizat de Primăria Botoşani.

like facebookPeste 260 de participanţi s-au prezentat la startul competiţiei din faţa Prefecturii, de la puşti de la şapte ani până la seniori. Printre participanţi s-au numărat şi oameni politici precum Viorel Iliuţă, Viorel Coman, Costel Lupaşcu.

Competiţia a fost  delimitată pe două categorii, primii în concurs intrând cros primarie botosani4persoanele cu dizabilităţi, ulterior luând startul restul concurenţilor.

Traseul a constat în trei kilometri, din faţa Prefecturii, Cuza Vodă, Calea Naţională până la Eon şi retur.

Câştigător a fost desemnat Iulian Rotariu, un pompier obişnuit cu alergările, el antrenându-se pentru un maraton în Sahara de 250 de km. Locul doi a fost ocupat de Ionuţ Pavel, iar locul trei de Alexandru Chiperi.

Primul loc a fost recompensat cu 1000 de lei, locul 2 cu 750 de lei, locul 3 cu 500 de lei, iar primii 115 au primit câte 100 de lei.

cros primarie botosani8cros primarie botosani7cros primarie botosani6cros primarie botosani3cros primarie botosani2cros primarie botosani1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *