Oferta verii! Una dintre cele mai cunoscute firme de reparații calculatoare și telefoane asigură reduceri de 50% pentru elevi și studenți

Dexter IT-BotosaniUna dintre cele mai cunoscute firme de reparații calculatoare, tablete și telefoane mobile din Botoșani asigură reduceri de 50% pentru serviciile oferite elevilor și studenților.
like facebook„Laboratorul de reparații” Dexter, care funcționează în incinta Botoșani Shopping Center (la intrarea în hipermarketul Carrefour), derulează o campanie de susținere a elevilor și studenților pe perioada vacanței de vară, astfel încât cei care vor dori să își repare calculatorul, tableta sau mobilul beneficiază de servicii la jumătate de preț, beneficiind și de o garanție de cinci luni.
Dexter IT Botosani - oferta„La serviciile de reparații pe care le oferim, folosim cele mai de calitate consumabile, cum ar fi pasta termoconductoare MX 4, uleiul de mecanisme fine sau silicon special pentru cosmetizarea laptopului exterior”, susține administratorul laboratorului, Bogdan Vizitiu.

Dexter, care se află de peste trei ani pe piața din Botoșani, vinde, de asemenea, laptopuri, telefoane, tablete, noi sau second hand , cu 12 luni de garanție, dar și accesorii IT (căști, încărcătoare, huse, folii) sau componente pentru laptop, baterii, display-uri, hard disk-uri sau memorii.
Dexter IT-Botosani„Suntem pe piață de trei ani, timp în care ne-am mărit echipa pentru ca timpul de execuție a reparațiilor să fie cât mai scurt. Aș descrie echipa ca o fabrică de zâmbete, pentru că oamenii ajung supărați la noi și pleacă mulțumiți”, mai spune Bogdan Vizitiu.
Magazinul funcționează zilnic, inclusiv sâmbătă și duminica, între orele 9.00 și 21.00.
Detalii puteți afla pe pagina de facebook a firmei Dexter IT, la e-mail: [email protected] sau la telefon 0745.70.50.10.

Dexter IT-BotosaniDexter IT Botosani- ofertaDexter IT Botosani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *