O cunoscută firmă din Botoșani, prezentă la cel mai important târg de lapte și carne

George Grecu prezinta activitatea Five Continents Group SRL Botosani ministrului Agriculturii, Daniel ConstantinO companie din Botoșani a participat, pe 3-4 iunie, la unul dintre cele mai importante  târguri de lapte și carne din țară Expo Conferinta Milk & Meat. Societatea comercială Five Continents Group SRL a participat atât cu expoziție proprie, cât și cu participant la atelierele de lucru și conferinte.

like facebookStandul firmei botoșănene a fost vizitat și de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, și de președintele ANPC, Marius Alexandru Dunca, aceștia degustând cascavalul din lapte de oaie, capră și vacă produs la Răchiți.

Daniel Constantin vizitand standul Five ContinentsReprezentanții societății patrionate de Tonino Boldea au cerut sprijinul ministrului Agriculturii pentru susținerea exporturilor, în condițiile în care firmele concurente din Polonia și Ungaria beneficiază de subvenții din partea statelor lor.

În 2014, exporturile fabricii au totalizat peste un milion de euro, piata principal fiind Libanul.

Five Continents Group SRL și-a anunțat, la târgul de la Btrașov, intenția de a-și majora volumul de afaceri, dar și de a-și moderniza fluxurile tehnologice care să îi permită să scoată pe piață și produse noi.

Five Continents Group SRL a luat fiinta în anul 2005, când a fost pusă în funcșiune și  fabrica din Răchiți, construită de la zero dupa standardele Uniunii Europene, cu fonduri europene ( SAPARD apoi FEADR).

Firma produce telemea, branza de burduf, lapte de consum ai produse lactate proaspete (iaurt, lapte batut, chefir, sana, smantana de consum etc).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *