Eveniment inedit! O mamă a fost botezată în acelaşi timp cu cei trei copii ai săi

botez BarancaO mamă împreună cu ce trei copii ai săi, de patru, de doi şi, respectiv, de trei luni, au fost botezaţi în acelaşi timp. Evenimentul inedit a avut loc, pe 7 iunie 2015, la Biserica „Sfântul Dimitrie şi Sfântul Ilie“ din localitatea Baranca, comuna Cristineşti, potrivit Ziarului Lumina.

Slujba Sfântului Botez  a avut loc imediat după Sfânta Liturghie şi a fost oficiată de preotul paroh Alin-Constantin Aroşoaie şi de preotul Ioan Adam de la Parohia „Învierea Domnului“ din Dorohoi.

like facebook „În plan personal, acest eveniment reprezintă rezultatul păstoririi mele, atât în cadrul activităţii pastoral-misionare, cât şi a celei liturgic-administrative, desfăşurate în cei  trei ani şi jumătate de la numirea mea în Parohia Baranca“, a declarat, pentru Ziarul Lumina, părintele paroh Alin-Constantin Aroşoaie.

În această perioadă au mai fost situaţii în care copiii creştinilor aparţinând cultelor neoprotestante au fost botezaţi în credinţa ortodoxă, însă, de această dată, bucuria a fost deplină, văzând că o mamă împreună cu cele două fetiţe de 4, respectiv 2 ani, şi cu băieţelul de 3 luni au devenit membri ai Bisericii Ortodoxe şi ai Parohiei Baranca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com